Zwangerschap

Zwanger? Dan mag je ontspannen voor twee!

Echt ontspannen…best een uitdaging

Je hoort vast dat het goed is om lekker rustig aan te doen tijdens je zwangerschap. Lukt dat een beetje of ben je (nog) druk met duizend-en-een-dingen? Het is in deze periode fijn om af en toe even echt stil te staan bij de grote verandering in je leven en bij alles wat er in je lijf gebeurt. Als jij, net als vele andere vrouwen, verlangt naar rust en een moment helemaal alleen voor jou en je baby, dan kan een ontspannende klankmassage je daarbij helpen.
play-circle-solid Video afspelen
play-circle-solid Video afspelen

Bekijk de ervaringen van anderen

Samen luisteren

In mijn praktijk geef ik, Jannie Maasdam, massages met klankschalen. Ik ben gecertificeerd klankmasseur, opgeleid in de speciaal ontwikkelde zwangerschaps-klankmassage. Dit ‘klankbad’ zorgt ervoor dat je helemaal kunt ontspannen en opladen. Je baby voelt dat vervolgens aan je lijf en hartslag en ontspant vanzelf met je mee. Contact maken met je baby is dan een stuk gemakkelijker. Je baby gaat vanaf week 24 klanken horen en herkennen en kan dan samen met jou naar de rustgevende klankschalen luisteren. Mooi toch?!

5 voordelen van zwangerschaps-klankmassage

1

Je leert de signalen van je lijf beter (her)kennen. Je voelt waar je mag en kan ontspannen.

2

Het vermindert de aanmaak van stresshormonen en bevordert de aanmaak van ‘geluks-hormonen’, waardoor je je kalmer, blijer en lekkerder in je vel voelt.

3

De klanken begeleiden je naar de oeroude kennis over zwangerschap en geboorte die iedere vrouw in zich draagt. Dat geeft zelfvertrouwen in deze fase van je moederschap.

4

Door diepe ontspanning ontstaat bij veel vrouwen een intens contact met hun baby.

5

Als je zwangerschap niet zorgeloos verloopt, kan een klankmassage ook een positieve rol spelen.

Wanneer een klankmassage?

Je bent welkom ná het eerste trimester van je zwangerschap, voor een of meerdere klankmassages. Je hebt het meeste profijt van de klankmassages als je regelmatig jezelf onderdompelt in een ‘klankbad’. Hoe vaak je ook wilt komen, je kunt dus al vanaf de vierde maand bewust tijd nemen voor deze vorm van ontspanning. Uiteraard kun je ook later starten of tijdens je zwangerschapsverlof jezelf en je baby trakteren op een klankmassage.

Een zwangerschaps-klankmassage duurt 70 minuten. We zorgen er samen voor dat je comfortabel op de massagetafel ligt. Meestal is dat op je linker- of rechterzij. De klankschalen staan voornamelijk om je heen en worden zacht bespeeld. Je hoeft je daarom geen zorgen te maken of deze vorm van massage risico’s voor jou of je baby met zich meebrengt.

Zwangerschap

Wanneer kom jij ontspannen voor twee?

Tip: Een klankmassage is ook een leuk cadeau voor een babyshower!

Klankmassage
70 minuten

€84,00per keer

Strippenkaart
5 klankmassages
70 minuten

€75,60per keer

Strippenkaart
10 klankmassages
70 minuten

€71,40per keer