Selfcare

Het is tijd om tijd te maken!

Zorg jij voor een goede balans tussen in- en ontspanning?

Ben jij er goed in om voor anderen te zorgen en daarbij jezelf uit het oog te verliezen? Juist in drukke tijden is het belangrijk om aandacht te houden voor wat jij nodig hebt. Je zult merken dat rust en ontspanning je lichaam en geest positief beïnvloeden. Het helpt je bij het aangaan van de uitdagingen van alledag. Waarschijnlijk weet je uit ervaring dat je een leuker mens bent als je in balans bent, als in- en ontspanning in evenwicht zijn. Niet gemakkelijk, ik weet het, maar zeker de moeite waard

Bekijk de ervaringen van anderen

Ilse
Lees verder
De klankmassage werkte bij mij heel lang door. Onderweg naar huis voelde ik het nog in m’n lijf en ook de dagen erna nog. Het leek alsof ik weer resoneerde met mezelf. Dat bracht emoties boven, maar voelde veel ‘echter’ dan het vastzitten in ‘me niet lekker voelen en ronddraaien in cirkeltjes van me zorgen maken’. Het gaf me een groot gevoel van ruimte. Jannie is heel intuïtief en tegelijk ook down to earth. Een fijne combinatie!
Cathelijne Esser
Lees verder
Een poging om woorden te geven aan een klankmassage van Jannie: het is zacht en diepgaand tegelijk. Omhullend en verruimend. En dat zonder paddestoelen. Ook wonderlijk, je kunt de frequenties zelfs nog dagen voelen. Dat zou je niet verwachten, omdat klank zo vluchtig lijkt dat je ervan uit gaat dat er geen werking meer is zodra de klankschaal is verstomd. Welk effect heeft het concreet? Een apart soort diepe ontspanning. Het zet aan tot dieper luisteren naar jezelf. Ja, een fantastisch ervaringscadeau voor jezelf of iemand anders.
Susan Hol
Lees verder
Voor het eerst van mijn leven heb ik een klankmassage ervaren. Best spannend: wat ging er gebeuren, wat zou Jannie allemaal gaan doen en wat zou er allemaal met mij gebeuren? Je weet het niet hè. Dus hield ik het allemaal goed in de gaten. Maar ja, zodra Jannie een klankschaal aansloeg voerde de klank mij meteen mee. En elke keer dat ze de hele grote klankschaal die op mijn onderrug stond aansloeg (een mooi diep geluid), moest ik breed glimlachen. De trillingen van de klankschalen kon ik goed ervaren en een van de effecten ervan was dat ik een uurtje na de massage het gevoel had dat er een rivier in mijn lijf rond stroomde. 'Dat kan kloppen!', vertelde Jannie, 'want je lichaam bestaat voor meer dan de helft uit water.' Ze legde nog meer uit, maar dat mag je haar fijn zelf gaan vragen. Ik ben in ieder geval helemaal klaar voor nog eens een klankmassage!
Monique v.d. Post
Lees verder
Tjonge, wat een avontuur om die trilling te voelen van binnen. Jannie plaatste eerst een klankschaal tegen mijn voeten. Éen voor één. Daarna op mijn boven en onderrug. Het was vooral heel plezierig om de tinteling te voelen. En het was ook een soort van spannend. Hoe lang gaan de klank en de trilling door? Wanneer wordt de schaal weggehaald en waar wordt de volgende geplaatst? En wat ga ik dan weer ervaren? Toen ik op mijn rug lag en de schalen op mijn hartgebied en buik werden geplaatst, kon ik de trilling nog meer voelen. Het was een fijne sensatie. Maar de grootste intensiteit kon ik ervaren toen de massage klaar was. Dat was echt heel bijzonder. Ik voelde me heel ruim en licht. En vooral ook heel stil. Zoiets…heel fijn.
Vorige
Volgende

Klankmassage brengt je diepe ontspanning en vitaliteit

Goed voor jezelf zorgen ziet er voor iedereen anders uit. Toch staat massage voor veel mensen hoog in het lijstje van selfcare activiteiten. Ken jij de ontspannende werking van klankschaalmassage al? 5000 jaar geleden was in India de heilzame werking van klanken al bekend. Deze kennis ligt ten grondslag aan de Peter Hess® klankmassage methode waarin ik, Jannie Maasdam, ben opgeleid. Vrijwel iedereen ervaart klankmassage met de speciaal ontwikkelde klankschalen als het summum van ontspanning. 
De klankschalen staan tijdens de massage op en rond je heen en breng ik zacht tot klinken. Ze gaan trillen en er ontstaan vibraties die je hele lichaam stimuleren. Een klankschaal massage helpt je fysiek, emotioneel en mentaal ‘los te laten’. Het brengt je in het hier en nu en zorgt voor meer vitaliteit en harmonie. Als dat geen selfcare is! 

Ontspanningsmassage den haag

5 redenen om te kiezen voor een klankmassage

1

De harmoniserende klanken en trillingen van de klankschalen zorgen voor diepe ontspanning.

2

Je zenuwstelsel kalmeert en je ‘accu’ laadt op.

3

Het zelfhelend vermogen van je lichaam wordt versterkt. Dit geeft je immuunsysteem een boost.

4

Je lichaamswaarneming verbetert. Luisteren naar de signalen van je lichaam, voelen wat je nodig hebt, wordt daardoor gemakkelijker.

5

Het versterkt je zelfvertrouwen, intuïtie en creativiteit. Met als gevolg (meer) plezier en flow in je leven.

Wanneer maak jij tijd voor jezelf?

Kom ervaren wat een klankmassage voor jou kan doen! Plan je massage en maak een keuze tussen de totaal klankmassage van 70 minuten, of de voet- en rug klankmassage van 45 minuten. 
Wil je vaker komen? Schaf dan een klankmassage strippenkaart aan en profiteer van de korting. Je mag ook iemand anders een massage cadeau doen met je strippenkaart. Een strippenkaart betaal je vooruit en is er alleen voor de 70 minuten massage. De 5 strippenkaart is een half jaar geldig, de 10 strippenkaart een jaar. Beide zijn aan te schaffen bij of na de eerste massage.

Tip: Een klankmassage is ook een leuk cadeau!

Ontspannende voet- en rug-klankmassage
45 minuten

€61,50per keer

Ontspannende totaal klankmassage
70 minuten

€87,50per keer

Strippenkaart
5 klankmassages
70 minuten

€78,60per keer

Strippenkaart
10 klankmassages
70 minuten

€74,25per keer