Algemene voorwaarden

Klankmassages

*Binnen Klankpraktijk Jannie Maasdam, worden alle klankmassages uitgevoerd door Jannie Maasdam, gecertificeerd Peter Hess klankpractitioner.
*Voorafgaand aan de eerste klankmassage vindt een kort intakegesprek plaats. Ik vraag naar eventuele fysieke en/of psychische klachten. Je bent zelf verantwoordelijk voor de informatie en de juistheid ervan die je tijdens dit gesprek verstrekt. Op grond daarvan wordt de klankmassage afgestemd en zo verantwoord mogelijk uitgevoerd. 
*Ben je onder behandeling van een arts, therapeut of gebruik je medicijnen dan is het verstandig om voorafgaand aan je klankmassage-afspraak, met je behandelaar te overleggen of een klankmassage een goed idee is. 
*Klankmassage is in de eerste plaats bedoeld als totale ontspanningsmethode. Klankmassage, respectievelijk de toepassing van klank vervangt geen dokters-of therapeutische behandeling. 
*Alle persoonlijke en eventuele medische gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet zonder je schriftelijke toestemming aan derden verstrekt. 

Afspraak maken

Je kunt telefonisch of via de website een afspraak maken. Je krijgt altijd een bevestiging van je gemaakte afspraak via de mail. Wanneer je een afspraak maakt, stem je automatisch in met de algemene voorwaarden zoals op deze pagina staan vermeld.  

Prijzen

*De prijs van de diverse producten staat vermeld op de website. 

Annulering

*Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Dat kan via mail, app of telefonisch. 
*Binnen 24 uur geannuleerde afspraken worden volledig doorberekend. Dit geldt ook voor niet nagekomen afspraken. 

Betaling

*Na de betaling krijg je een betaalverzoek. Gepast contant betalen kan ook.
*Uiteraard krijg je een factuur als je dat wilt.

Cadeaubonnen

*Een cadeaubon van Klankpraktijk Jannie Maasdam is gegeven om je een ontspannende klankmassage te laten ervaren. De bon is niet inwisselbaar voor contant geld.
*De cadeaubon is onbeperkt geldig. 

Strippenkaarten

*Een 5 strippenkaart is 6 maanden geldig. Een 10 strippenkaart is 12 maanden geldig. 
*De strippenkaarten zijn niet persoonsgebonden. 
*Je betaalt de strippenkaart vooruit. In overleg kan je ook in 2 x betalen.